بنوته كتكوته
ايه النور ده بجد نورت منتدانا بمجرد زيارتك ليه فلا تحرمنا من وجودك كعضو معانا في المنتدى اكيد حتنورنا اكتر واكتر باشر بالتسجيل وورينا ابداعك وجديدك
بنوته كتكوته
ايه النور ده بجد نورت منتدانا بمجرد زيارتك ليه فلا تحرمنا من وجودك كعضو معانا في المنتدى اكيد حتنورنا اكتر واكتر باشر بالتسجيل وورينا ابداعك وجديدك
بنوته كتكوته
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بنوته كتكوته

اسلاميات:: أغاني:: افلام:: برامج:: ضحك:: رياضة بأنواعها:: كل ماتهتم به المرأه
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
الحوااااااوشي المصري 9ower.com-e92212808668841

 

 الحوااااااوشي المصري

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
posy23
صـــاحـــــــــــبة المــــنــتــدى
صـــاحـــــــــــبة المــــنــتــدى
posy23


بـــــلـــــدي : الحوااااااوشي المصري 3dflag10

مزاجــك ايــه : الحوااااااوشي المصري 60226209
الجــــنــــس : انثى
الهـــــوايـــة : الحوااااااوشي المصري 765010745

الــــعـــمـــل : الحوااااااوشي المصري 644839268

العــــــمـــــر : 37
المساهمات : 576
النـــــقــــاط : 1041

الحوااااااوشي المصري Empty
مُساهمةموضوع: الحوااااااوشي المصري   الحوااااااوشي المصري Icon_minitimeالجمعة يونيو 25, 2010 4:15 pm

الحوااااااوشي المصري Download



المقادير

2 كيلو لحم مفروم 4 بصلات متوسطة الحجم
2 أو 3 فلفل حار حسب الرغبة
2 فلفل رومي
حبة طماطم
ملح، فلفل، بهارات
4 رغيف عيش



الطريقة

1. يقطع البصل والفلفل والطماطم قطع صغيرة وتخلط جميع المقادير مع بعضها مع اللحم المفروم والملح والفلفل والبهارات

2. توضع كمية مناسبة من الخليط فى كل رغيف ثم يدهن الرغيف بقليل من الزيت حتى لا يلتصق ويلف بورق الألمنيوم (قصدير) ويدخل الفرن درجة حرارة 250 ف (120 س) وبعد ربع ساعة يقلب على الوجه الآخر
وننتظر حتى تمام النضج وبالهناء والشفاء.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://banota-ktkota87.yoo7.com
 
الحوااااااوشي المصري
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنوته كتكوته :: اقسام المطبخ :: الأطباق الرئيسية-
انتقل الى: