يلا بينا نشوف هنبتدي ازاي
اول حاجه المقادير ولازم تكون مظبوطه
-60جرام صفار البيض+40جرام من السكر
-145جرام بياض البيض+110جرام من السكر
-250جرام قشدة طرية
-30جرام بودرة الكاكاو
-40جرام حليب
-65جرام من الدقيق
وبعد كده نقلب القشده الطريه كويس اوي
وبعد كده نقلب صفار البيض مع السكر لحد ما يمتزجو مع بعض اوي
وبعد كده نحط عليهم الدقيق بعد ما ننخله كويس
وبعد كده نقلب الكاكو مع اللبن
ونخلط بياض البيض مع السكر لحد ما تبقي زي التلج
نخلط خليط صفار البيض مع القشدة الطرية مع خلطي الكاكاو
نأخد بياض البيض ونخلطه مع العجين
وفي الآخر خالص نحطه في صينية تكون مستطيلة الشكل او مربعة
ونحطه في الفرن لحد ما يستوي
وطبعا لازم نزينها بعد ما تطلع من الفرن ومقادير التزين هتكون
-50غرام من القشدة الطرية creme chantilly
35غرام من السكر
-القليل من نكهة الفانيليا
نزينها ازاي !!!!!!!!!!!!!
طبعا بعد ما تبرد
اول حاجه هنحط القشده مع السكر مع الفانليا ونحطهم عليها
وبعد كد نلف الكيكه بالطريقه دي
وبعد كده نزينها بالكريمه من بره بعد ما نلفها
وفي الاخر بعد ما تعبنا فيها هتلاقي سويسرول طعمه لذيذ خطير بس لازم نقطعه عشان نعرف نكله ويبقي شكله حلو
ودي النتيجه
وبالهنا والشفه بس حته من اللي هيعمل ان جبت المقادير اهو